Львівський Євромайдан діє в новому форматі

15:45 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: uainfo.org

Усіх, хто може бути в Києві, відправляють туди.

Прес-служба обласної ради повідомляє в понеділок, що, згідно з планом подальших дій львівського Євромайдану, озвучених на ньому вчора, він працюватиме відсьогодні у новому форматі. Про це його організатори розповідають у своєму зверненні: 

«Досить стояти – час діяти! Із 9 грудня Євромайдан Львів працюватиме у новому форматі.

Усіх, хто може бути в Києві, ми закликаємо вирушати туди – зараз усе вирішується на Майдані в столиці. На Винниченка, 16 далі працює штаб, де можна зареєструватись і виїхати автобусом до Києва.

Інформаційний намет, що стоятиме на площі біля пам’ятника Шевченку, надаватиме всі необхідні дані про виїзд до Києва та повернення до Львова. У штабному наметі працюватиме пункт збирання продуктів та теплих речей для київського Майдану; збиратимуть також кошти на підтримку вивезення людей до Києва та наших людей там.

У рамках Університету на Львівському Євромайдані проводитимуться лекції та просвітницькі зустрічі. Щодня о 18.00 ми збираємо на львівському Євромайдані віче.

Обговорюватимемо останні події, залучатимемо людей до участі в акціях прямої дії. Таких акцій планується чимало, адже ми оголосили бойкот підприємствам львівських хрунів-регіоналів».

Зокрема, на 9 грудня Львівський штаб національного спротиву запланував у найбільшому місті Західної України проведення у Львові такі акції:

11.00 – збір учасників пікетування біля скульптури Матері Божої на пр. Свободи, переїзд;

11.00 – пікетування гіпермаркету «Нова лінія», вул. Щирецька, 7;

12.00 – пікетування спецпідрозділу «Беркут», вул. Тролейбусна, 16;

13.00 – внутрішні війська, військова частина 4114, вул. Стрийська,146;

14.00 – ПАТ «Західенерго», вул. Козельницька, 15;

15.00 – Львівська облдержадміністрація, вул. В. Винниченка, 18. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів