Львівську облдержадміністрацію все ще заблоковано

20:00 16 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Хоч її приміщення звільнили активісти «Правого сектора», біля будівлі чергують натомість місцеві політики від ВО «Свобода».

Вони заявляють, що пропустять працівників ОДА у приміщення у понеділок зранку, якщо Генпрокуратура виконає умови опозиції і припиніть кримінальне переслідування активістів Майдану. Відтак барикади біля приміщення Львівської ОДА ніхто не планує прибирати. 

Ніхто не бере на себе відповідальність за події біля адмінбудівлі.Керівник «Правого сектору» у Львові Артем Луцак пояснив кореспонденту «Радіо Свобода»: «Ми залишили приміщення ОДА, там є ще речі. А щодо барикади, то ми не комунальна служба,щоб прибирати сміття. «Правий сектор» – націоналістично-визвольний рух, а не комунальна служба. Ми займали лише ліве крило першого поверху адміністрації. Мене не було на момент встановлення барикади»,.

Тож в адмінбудівлю нікого не пропускають – навіть журналістів. Водночас голова Львівської облради Петро Колодій самоусунувся від ситуації і нічого не коментує. Почувши, що телефонує журналіст, одразу каже, що нічого не чує, або ж взагалі не відповідає на дзвінки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів