Львівські журналісти зустріли нового голову ЛОДА вигуками «Ганьба!» і «Сало – на нари!» (відео)

19:18 31 жовтня 2013 р.

Така реакція викликана його діяльністю під час президентської кампанії 2004 року, коли він перебував на посаді начальника обласного управління МВС.


Відео: varianty.net

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», після того, як віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул зачитав указ президента України, кількадесят львівських журналістів, котрі зібралися в сесійній залі на представлення нового голови облдержадміністрації, почали скандувати «Ганьба!» і «Сало – на нари!», а також ляскати в долоні.

Така реакція журналістів викликана діями Олега Сала під час президентської кампанії 2004 року, коли він перебував на посаді начальника ГУМВС у Львівській області. Зокрема, його підозрюють у підкиданні боєприпасів в офіси студентських організацій Львова, а також у бездіяльності під час розслідування підпалу газети «Поступ».

Те саме повторилося, коли Олег Сало вийшов на трибуну для виступу. Незважаючи на крики та оплески, він продовжив свій виступ і заявив, що його команда буде працювати «чесно і справедливо».

А колишній голова Львівської ОДА Віктор Шемчук побажав своєму наступнику «працювати не гірше, аніж команда попередників».

За іронією долі, як повідомляв «Щоденний Львів», Шемчук зайняв друге місце з кінця в урядовому рейтингу ефективності керівників обласних державних адміністрацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів