Львівські рухівці вимагають скасувати концерт співачки «Антимайдану»

12:58 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ictv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської організації Народного Руху України, що вона звернулась до керівників облдержадміністрації та філармонії з вимогою скасувати проведення концерту Наталії Бучинської через те, що співачка свого часу підтримувала «Антимайдан».

У прес-службі міської організації Народного Руху України повідомили сьогодні, 3 березня, «Щоденному Львову», що вона звернулась до керівників Львівських облдержадміністрації та обласної філармонії з вимогою скасувати проведення концерту  Наталії Бучинської через те, що співачка свого часу підтримувала «Антимайдан». У повідомленні також конкретизують: 

«Замість концерту у Львові рухівці пропонують співачці організувати гастролі на території окупованих Донецької та Луганської республік – «ДНР» та «ЛНР». Про це йдеться у відкритому зверненні ЛМО Руху, поширеному сьогодні, 3 березня.

Наводимо заяву повністю:

Як стало відомо, 7 березня у Львівській обласній філармонії запланований концерт співачки Наталії Бучинської. У зв’язку з цим вважаємо за потрібно нагадати, що саме ця «співачка» була однією з небагатьох, хто в листопаді 2013 року погодився взяти участь у так званому «антимайдані». 

Тоді злочинна влада Януковича зібрала з усієї України люмпенізований соціальний елемент для того, аби створити візуальну альтернативу акціям протесту українського народу, які відбувались в той час на Майдані. Саме там ця дійова особа розважала тітушок, стоячи на сцені з іншими «видатними» діячами партії регіонів.

Ми глибоко переконані, що ті, хто, спокусившись на чималу грошову винагороду, взяли участь у цьому заході, по-суті, зрадили свій народ. Відтак, вони не мають жодного морального права витупати перед сьогодні перед львівською громадою. Адже у Львові ніколи не толерували зрадників.

Як варіант компенсації за незароблені кошти на львівській аудиторії, пропонуємо так званій, співачці організувати гастролі на території окупованих Донецької та Луганської республік – «ДНР» та «ЛНР». Адже сьогодні саме там, виконуючи наказ Кремля грабують та вбивають мирних жителів минулорічні вдячні слухачі Бучинської – тодішні «тітушки», а нині – бойовики-сепаратисти.

Окрім цього, виступ  артистки, яка ще недавно підтримувала «антимайдан» та розважала «гопників» та садистів, які з таких концертів ішли вбивати мирних протестувальників на Майдані, уже викликає чимало обурень серед мешканців Львова. Відтак, проведення концерту в нашому місці з великою долею ймовірності може призвести до зростання соціальної напруги та спровокувати акції протесту з непередбачуваними наслідками.

Відтак, звертаємось до Вас з проханням скасувати концерт «співачки Антимайдану» Наталії Бучинської, запланований на 7 березня цього року у Львівській обласній філармонії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів