Львівські автоінспектори придбали десанту прибори нічного бачення, дальноміри та інші потрібні речі

15:41 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як запевняяє в четвер відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, все це – за гроші, добровільно зібрані співробітниками ДАІ області.

Співробітники Державтоінспекції Львівської області передали для бійців 82-аеромобільної бригади, які зараз воюють на сході україни, прибори нічного бачення, дальноміри та біноклі, генератор електроенергії, інструменти для перерізання металу, бензопили. А т.в.о. начальника управління Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олександр Хутняк розповів із цього приводу: «Ця добровільна ініціатива щодо збору допомоги була активно підтримана працівниками Державтоінспекції Львівщини. Ми з’ясували, що саме їм необхідно та долучилися до їхнього збору. Нам відомо, наскільки необхідна ця допомога, адже і наші працівники також перебувають на службі в зоні АТО».

Повідомляючи про це, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС додає, що доставку гуманітарної допомоги до місця призначення забезпечать представники громадської організації «Допомога армії України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів