Львівська облрада скерувала військовим 596,28 тис. грн, а добровольчому батальйону – 600 тис. грн

17:24 17 червня 2014 р.

Бійці батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» на навчаннях

Бійці батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» на навчаннях
Фото: Роман БалукZIK

Відповідне рішення було прийняте депутатами ЛОР у вівторок.

Прес-служба ЛОР інформує сьогодні, 17 червня, в повідомленні «Львівська облрада підтримала програми матеріально-технічного забезпечення військових та правоохоронців, подані ЛОДА»:

«Сьогодні, 17 червня, під час сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» та Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік. Нагадаємо, дані програми були подані Львівською облдержадміністрацією на розгляд сесії ЛОР. Розробниками програм є департамент з питань цивільного захисту населення ОДА.

На Програму для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» затверджено фінансування у сумі 600 тис. грн. Програма сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік передбачає виділення 596,28 тис. гривень для потреб військових частин, які беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України. Ці видатки будуть спрямовані на засоби особистого захисту військовослужбовців – бронежилети та каски».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів