Львівська обласна рада оголосила конкурс

16:52 12 січня 2017 р.

Матеріали на здобуття премії імені Степана Бандери прийматимуть до 31 серпня.

Львівська обласна рада оголосила конкурс на здобуття обласної премії імені Степана Бандери, якою відзначають громадських і політичних діячів, державницькі і громадські інституції, науковців за вагомий внесок у розбудову національної української держави, доленосні громадсько-політичні рішення та науково-теоретичні напрацювання у царині державотворення. Здобувача премії (особу чи інституцію) висувають громадські, політичні та наукові інституції з обов’язковими рекомендаціями щонайменше трьох громадських, політичних і наукових авторитетних діячів.

Присудження премії передбачається в трьох номінаціях – громадська, політична та науково-навчальна національна державотворча діяльність. Грошова винагорода лауреата – 20 000 гривень.

Матеріали на здобуття премії прийматимуть у Львівській обласній раді (постійна комісія з питань освіти і науки) за адресою: вулиця Винниченка, 18, Львів, 79008) до 31 серпня. Про це повідомили сьогодні, 12 січня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також . можна ознайомитися з умовами конкурсу. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів