На радіо «Львівська хвиля» - масове звільнення. В ефір не вийшли новини

11:44 27 вересня 2013 р.

Фото до новини

На радіостанції звільнили вчора увесь інформаційний відділ. Журналісти пишуть листа власникові.

Сьогодні в ефір не вийшов ранковий випуск новин  радіо «Львівська хвиля». Учора звільнили увесь інформаційний відділ радіо «Львівська хвиля». Про це в групі ЗМІ на Facebook повідомила Уляна Копцюх з посиланням на акаунт Facebook Володимира Беглова. Інформацію про звільнення «Щоденному Львову» підтвердила шеф-редактор віддлу новин Львівської хвилі Ірина Мартинюк, яка пропрацювала на цьому радіо 11 років.   

Зараз, як повідомила «Щоденному Львову» Ірина Мартинюк, увесь колектив радіо - не тільки ті працівники, що звільнені, - «напрацьовують позицію колективу» у цій ситуації і готують листа до власника радіо «Львівська хвиля», який, за інформацією «Щоденного Львова», є близьким до Мирослава Хом’яка, директора департаменту екології і природних ресурсів ЛОДА. Фактично з ним асоціюють програмну політику «Львівської хвилі». 

Конфлікт на радіо «Львівська хвиля» назрівав з квітня 2013 року, коли директором суспільно-інформаційних програм була призначена Оксана Колодрубець.  Про це «Щоденному Львову» розповіли працівники радіо «Львівська хвиля». Колектив інформаційного відділу не міг працювати з Оксаною Колодрубець, яка, на їхню думку, не розуміла ані специфіки роботи відділу, ані специфіки підготовки новин.  

Позавчора першою здали нерви у випускового редактора Ірини Сало. Керівництво радіо у відповідь звільнило Ірину Сало. На знак солідарності вчора ввесь відділ новин «Львівської хвилі» не вийшов в ефір. Після цього були звільнені ще четверо працівників радіо – Ірина Мартинюк, Вікторія Прихід, Ірина Сало, Святослав Драбчук та Дмитро Кумар.

«Звільнили через провінційне у найгіршому розумінні слова сприйняття світу і новин людьми випадковими. Бо справді, випадковим там є і генеральний директор, і незрозуміла Оксана Колодрубець, яка й назву своєї посади не може пригадати з першого разу», - так написав у Facebook Володимир Беглов.

”Тримайтеся! — разом із Yaryna Kapitan та 5 іншими. Ви будете сміятись, але вчора на Радіо Львівська Хвиля, на якому я мав честь працювати, звільнили весь відділ новин. Кучкою))) Починаю від мастодонтів - таких як Мартинюк Іра, яка віддала цьому радіо 11 років свого життя, закінчуючи такими дєятєлємі як я, які віддали усього два роки, але віддали з задоволенням. Не вийти вчора в ефір всім відділом була вимушена акція. Все це сталось (взагалі увесь конфлікт, шатанія, разброд і п….ц) через феєричну особь і просто ТП - Оксану Колодрубець. Деталі згодом. Головне, що радіо яке я справді полюбив залишилось без нас, а ми без нього. Але є одне але)))))

Сьогодні усього через півтори години, з 8 ранку в ефірі РЛХ буде ця сама Колодрубець)))))) Тож слухайте Радіо Львівська Хвиля і оцініть якісно новий рівень новин))))))) Ібо....ібо»,- так написав у Facebook Дмитро Кумар.

Коментар Оксани Колодрубець маємо намір подати на «ЩЛ» згодом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів