Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на відкриту зустріч-дискусію з Лєшеком Бальцеровичем

13:04 30 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: peoples.ru

Сьогодні, 30 травня, у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету відбудеться відкрита зустріч-дискусію з відомим польським політиком та економістом, організатором та ідейним натхненником польських економічних реформ Лєшеком Бальцеровичем.

Тема зустрічі – «Нагальні кроки для України: як скористатись моментом для змін». Початок зустрічі – о 17:00 у 305-й аудиторії Львівської бізнес-школи Українського католицького університету на вулиці Козельницька, 2а, 

Учасником дискусії також буде засновник та генеральний директор ВАТ «Троттола», сенатор Українського католицького університету, член Наглядової ради Львівської бізнес-школи УКУ, громадський діяч Ярослав Рущишин. Модератор дискусії – керівник досліджень Центру Європейських студій імені Вілфреда Мартенса в Брюсселі Роланд Фроденштай.

Реєстрація на зустріч є обов’язковою – кількість місць обмежена. Для реєстрації потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1ariLU744fQAOtAL2L_BxZQeZEGeX6B4IA84FH5SF1hk/viewform.

Контактна особа: Ярина Бойчук, _boychuk@lvbs.com.ua. Організатори: Український католицький університет, Львівська бізнес-школа УКУ, Школа управління УКУ, Центр Європейських студій.

Лєшек Бальцерович – економіст, професор Варшавської школи економіки, МВА випускник Університету святого Джона в Нью-Йорку, автор економічних реформ в посткомуністичній Польщі після 1989 року. Обіймав посади віце-прем’єр-міністра та міністра фінансів Польщі, президента Національного банку Польщі з 2001 до 2007 року. Почесний доктор більш ніж 20 престижних університетів зі всього світу. Автор понад 100 публікацій на економічну тематику. З 2007 року засновник та керуючий Громадянського форуму розвитку – аналітичного центру у Варшаві.

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів