Львівщину відвідала делегація Конгресу США

20:27 28 вересня 2019 р.

Фото до новини

28 вересня Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (МЦМБ) відвідала делегація Конгресу США. До її складу увійшли члени Палати представників Джон Реймонд Гараменді, Вікі Гарцлер, Дженніфер Айдин Гонсалес Колон, Девід Вейн Лобсак, Томас Чарльз О’Халлеран, Джон Монді Шімкус.

Зустрічав американських гостей начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. Під час брифінгу він розповів американським парламентарям про історію, структуру, завдання академії та значний внесок американської сторони у розбудову МЦМБ.

– Я щиро вдячний нашим американським гостям за високу оцінку наших досягнень, а також за постійну увагу та підтримку розвитку Міжнародного центру миротворчості та безпеки, – наголосив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Голова делегації пан Джон Гараменді підкреслив, що США ніколи не залишать Україну наодинці. Конгрес США вже прийняв і продовжує приймати багато важливих рішень на підтримку України. Цей візит – можливість ліпше познайомитись з Україною задля ефективнішої підтримки її. 

Пані Вікі Гарцлер сказала, що вражена обсягами підготовки українських військовослужбовців та їхньою професійністю. Це спонукає американський Конгрес продовжувати обговорення обсягу допомоги на наступний рік.

Високі гості оглянули відділ імітаційного моделювання, об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури, поспілкувалися з американськими та українськими військовослужбовцями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів