Львів співпрацюватиме з містами Великої Британії

14:15 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий обговорив з надзвичайним та повноважним послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс спільні проекти у сферах освіти, науки, екології та ІТ.

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Пані посол запропонувала міському голові допомогу та підтримку з боку Великої Британії у розвитку сфери».

Мелінда Сіммонс наголосила: «У Британській раді було 2 програми, схожі за змістом до того, чого ви прагнете, – «Наука для шкіл» та «Програма розвитку для вчителів». Ми з радістю поділимось із вами досвідом та передамо наші напрацювання. Та й загалом нас цікавлять всі можливості та напрями для співпраці з міською громадою».

«Під час зустрічі спілкувались про поточну економічну й політичну ситуацію в Україні та світі. Опісля міський голова запросив пані посол відвідати Меморіал пам’яті героїв Небесної сотні, відкритий у Львові наприкінці серпня на перехресті вулиць Кривоноса й Замкової», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів