ЛМР знищила соціальну медицину у Львові, - медик

22:29 7 грудня 2018 р.

Олександр Бурій

Олександр Бурій
Фото: Львівський прес-клуб

Рішення Львівської міської ради щодо ліквідування комунальних стоматологічних поліклінік у Львові Олександр Бурій називає проявом адміністративного ресурсу влади.


Відео: Львівський прес-клуб

Запровадження воєнного стану - це продовження виборчого процесу ще на один місяць. Таку тезу сьогодні, 7 грудня, на засіданні Громадського прес-центру «Вибори-2019» висловив колишній начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівської облдержадміністрації Федір Алєйніков.

- Зараз ми живемо під прапором закону про особливості введення воєнного стану, а за кілька тижнів ми почнемо жити під прапором закону про вибори президента, - сказав Федір Алєйніков.

Керівник громадської приймальні голови комітету ВРУ з питань охорони здоров'я О. Богомолець Олександр Бурій вважає, що було багато моментів для запровадження воєнного стану. 

- Я в 2014-2015 року виконував свої обов’язки на передовій, і ми безпосередньо брали розвідувально-диверсійні групи біля Попасної з російськими паспортами. Ми відбивали атаки дргешних груп з Владивостока. Тобто прецеденти були. Прекрасно знаєте, скільки людей загинуло в Дебальцевому та Іловайську. Якщо би тоді запровадили воєнний стан, то, мабуть би, виконували такі документи Кабміну - «Про військово-медичну доктрину», яка фактично забороняє ліквідовувати медичні заклади, - каже медик Олександр Бурій.

Він нагадав, що у Львові ліквідовано комунальні стоматологічні поліклініки, які, зокрема, обслуговували учасників АТО.

- Був застосований адмінресурс. На сесії ЛМР "протягнули" питання, які руйнують соціальну медицину, які ліквідовують медзаклади. Це - знищення соціальної медицини у Львові. У жодному регіоні такого не відбувається, - обурився Олександр Бурій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів