Кремль веде проти українських військових у Криму психологічну війну (відео)

18:37 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це заявило в понеділок Управління преси та інформації Міністерства оборони.

Воно стверджує сьогодні, 3 березня, що російські ЗМІ та спецслужби розгорнули масовану інформаційну кампанію, намагаючись дезинформацією посіяти зневіру та зламати моральний дух військовослужбовців Збройних Сил України у Криму. Дослівно ж у повідомленні Управління преси та інформації Міністерства оборони, яке передає «Укрінформ», сказано про це так:

«Російська Федерація продовжує вести інформаційну війну проти України з метою виправдання своїх протиправних дій на території суверенної держави. Через засоби масової інформації та в мережі Інтернет поширюється неправдива інформація про нібито захоплення російськими військовослужбовцями штабу Командування Військово-Морських Сил України, 1-го окремого батальйону морської піхоти у місті Феодосія, 36-ї окремої бригади берегової оборони у селищі Перевальне та інших військових частин Збройних Сил України, які дислокуються на території АР Крим та у місті Севастополь».

Незважаючи на численні спроби російських військовослужбовців та радикально налаштованих елементів захопити або заблокувати українські військові частини, примусити українських військовослужбовців скласти зброю, постійний психологічний тиск, погрози зброєю та залякування, особовий склад Збройних Сил залишається вірним Присязі та українському народу, демонструє витримку і впевненість у правоті своїх дій, наголошує МОУ. Знаходячись в інформаційній блокаді, військовослужбовці військових частин та кораблів Збройних Сил України не піддаються на провокації, стійко та мужньо переносять труднощі в ситуації, що склалася.

Вони не мають сумніву у правомірності своїх дій, глибоко усвідомлюючи, що за ними - Батьківщина та український народ. Мужність та стійкість кожного військовослужбовця Збройних Сил України в АР Крим дозволяють не допускати захоплення зброї, чітко виконувати завдання, визначені Законами та іншими нормативно-правовими актами України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів