Російські війська продовжують стягуватися до кордонів з Україною

12:05 15 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynpost.com

Про це повідомляє в суботу керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук..

Він інформує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «За оперативними даними групи «Інформаційне Опір», за минулу добу російські війська здійснили перегрупування поблизу кордону з Україною. На аеродром «Долотінка» (Міллерово (райцентр Ростовської області Російської Федерації. – Ред.), навпроти Луганська) перекинуто 40 вертольотів Мі- 8 і Мі-24. Від сел. Деркул (селище в Тарасівському районі Ростовської області ) відзначається переміщення російських військ убік держкордону. Також спостерігається скупчення військ в районі Таганрога , Матвєєва Кургана (селище в Ростовській області) та Новошахтинська (Ростовська область). У районі Новошахтинська відзначена активність станції перехоплення зв'язку» .

Інформуючи про це в суботу, «Українська правда» нагадує повідомлення МЗС України: «Російська Федерація продовжує нарощувати військову присутність у Криму. Зокрема, відзначається активність військової авіації Збройних сил Російської Федерації. Так само і на кордоні з Україною в напрямку Сумської та Чернігівської областей і накопичення військ на кордоні з Білоруссю».

Також в інтернеті з'явилося відео переміщення бронетехніки поблизу східного корднону України. Зокрема транспортування БМП свідки зафіксували у російського селища Весела Лопань ( Білгородська область). Крім того  на вулицях Ростова помітили самохідні артилерійські установки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів