Кремль планує дестабізувати на початку травня південний схід України, – РНБО (відео)

20:35 2 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prikol.ru

Зокрема – утворити там, як заявив на брифінгу секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій, республіку й обрати її президента.


Відео: ТСН.ua

Як передає сьогодні, 2 квітня, УНІАН, секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій повідомив у середу, що так звана операція «Руська весни», яку Кремль планував здійснити у восьми регіонах України, зірвана, однак додав: «Тим не менше, за нашими оперативними даними, є інформація, що вони будуть змінювати тактику і будуть проводити інші провокації, зокрема, на рівні районних та селищних рад. Більше того, є інформація щодо намірів обрання президента південно-східної республіки і, за нашими даними, більше провокаційних заходів відбудуться в перших числах травня, особливо ближче до 9 травня». 

Секретар РНБО підкреслив, що зусилля керівництва Росії спрямовані передусім на дестабілізацію ситуації в Україні під час президентської виборчої кампанії. За словами Парубія, для запобігання провокаціям при РНБО буде створено оперативний штаб з метою недопущення зриву виборів президента України, до складу якого увійдуть не лише працівники правоохоронних органів, але й представники ОБСЄ, громадських організацій.

Як повідомляв «Щоденний Львів», «федералізатори» погрожують «підняти» 6 квітня «народну армію Південного Сходу» – з збір «народного ополчення» в неділю на центральних площах країни обіцяють у разі, якщо не будуть скасовані президентські вибори й не призначать референдум з федералізації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів