Кремль готує повітряну й наземну наступальну операцію проти України, – віце-адмірал (відео)

13:52 12 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: maxiwell83.livejournal.com

Про це заявив у середу колишній перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Ігор Кабаненко.


Відео: Сила Людей

Віце-адмірал Ігор Кабаненко наголошує сьогодні, 12 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що Москва проводить зараз військові «навчання» не просто так. Ігор Кабаненко конкретизує:

«Навчання повітряно-десантних військ РФ на чолі з генералом Шамановим із залученням стратегічної авіації. Завершення формування ешелону прорву протиповітряної оборони та створення угруповання ППО. Продовження глибинної спеціальної операції на території України. Нарощування ударного угруповання в Криму і на Сході».

Мені, як військовому зрозуміло: готується повітряна та наземна наступальна фронтова операція проти ВСІЄЇ Украіни. Що ще не зрозуміло політикам??? Де Ваша воля??? Досить відступати в підходах і діях! Розбронюйте мобзапаси, озбройте народ через легітимні механізми і дайте йому можливість захистити себе, свої родини і державу! Ні пяді рідної землі ворогу, хай вона горить у агресора під ногами! Оголосіть Вітчизняну війну окупантам! Сформуйте Ставку Верховного Головнокомандування! Дійте, в кінці кінців, і дайте можливість діяти людям!».

Як повідомляв «Щоденний Львів», російські танки звозять до українського кордону й підтягують до нього на Донеччині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів