Кремль готує масштабну провокацію проти України, – «ІС» (відео)

17:55 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sprotyv.info

Про це попереджає у вівторок спільнота «Інформаційний Спротив».

Спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив» попереджає сьогодні, 17 червня, в повідомленні «Кремль готує масштабну провокацію проти України», – «ІС»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», нове зосередження російських військ біля кордонів з Україною проводиться з провокаційною метою виявлення міжнародної реакції на зростання загрози військового вторгнення в Україну. Зокрема, «газовий конфлікт» з Україною і перспектива судового розгляду змушує Москву форсувати події на Донбасі.

Водночас, відсутність відчутної реакції проти Росії з боку міжнародного співтовариства на введення з території РФ в Україну танків, РСЗВ, знищення проросійськими терористами літака Іл-76 зі загибеллю 49 українських військовослужбовців, дозволяє Кремлю сподіватися на невтручання Заходу в хід подій в Україні. Вивчення реакції міжнародного співтовариства на загрозу військового вторгнення – це перший етап спланованою Кремлем операції.

Якщо міжнародне співтовариство не відреагує на цю провокацію, то буде введений в дію другий етап. Він полягає у створенні приводу й безпосередньому вторгненн російських військ.

Той факт, що російські диверсійно-розвідувальні групи частково переодягнені в українську військову форму, свідчить, що вони будуть застосовуватися для провокацій на окремих ділянках кордону України з РФ, «зображуючи» українську армію, яка вторгається в Росію. Не виключається загибель мирного населення в прикордонних районах РФ в ході таких провокацій - для того, щоб дати привід Москві здійснити військове вторгнення в Україну».

Як інформував «Щоденний Львів», спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив» та її координатор – керівник ЦВПД Дмитро Тимчук – попереджають у вівторок, що російські спецпризначенці вдягли на кордоні форму української армії й готові вторгнутися в Донбас.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів