Кошулинський має всі шанси перемогти Садового

17:48 23 липня 2020 р.

Фото до новини

Депутат Львівської облради, заступник голови Верховної Ради України (2012-2014 рр.) Руслан Кошулинський наразі є основним конкурентом чинного мера Львова та має всі шанси для перемоги.

Про це пише PROSTO.MEDIA, посилаючись на результати опитування, які сьогодні, 23 липня, у Львові презентував директор соціологічної групи “Рейтинг” Олексій Антипович.

Відповідно до результатів опитування, найбільше львів'яни підтримують Андрія Садового – 38,1%. Другим іде Руслан Кошулинський — 17,9%.

Водночас моделювання другого туру виборів показує, що Руслан Кошулинський має високі шанси перемогnи Андрія Садового.

Відтак, серед тих, хто має намір голосувати і вже визначився з вибором, 58% готові проголосувати за Андрія Садового, а 42% — за Руслана Кошулинського.

“Реально, якби вибори відбулися зараз — було би 55% на 45%. Але попереду ще щонайменше три місяці передвиборчої кампанії, тому побачимо”, – пояснив під час презентації Олексій Антипович.

Крім того, соціолог зазначив, що, на відміну від інших кандидатів, Руслан Кошулинський ще не почав своєї передвиборчої кампанії.

Нагадаємо, DailyLviv сьогодні повідомляв, що у Львові назвали п'ятірку кандидатів на посаду мера і змоделювали другий тур виборів мера - хто переможе

Шість партій у Львові мають прохідний бал у Ратушу, - соціологія.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів