Комуністи й «регіонали» вимагають у парламенті капітулювати перед терористами

12:28 15 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: euromaidan/twitter.com

Однак в. о. Президента Олександр Турчинов відповів їм у четвер: «Антитерористична операція на сході України може бути зупинена лише за умови складення терористами зброї та звільнення заручників».

Як передає сьогодні, 15 травня, кореспондент УНІАН, виконувач обов’язків Президента й голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив у четвер на засіданні парламенту у відповідь на вимоги депутатів від «Партії регіонів» та КПУ негайно припинити антитерористичну операцію (АТО):

«Антитерористична операція на сході України може бути зупинена лише за умови складення терористами зброї та звільнення заручників. Антитерористична операція проводиться з метою захисту мирних жителів.

Сьогодні на засіданні погоджувальної ради обговорювалося, що не виключається прийняття декларації Верховної Ради, і на базі цієї декларації може бути створена група з представників кожної фракції, яка внесе пропозицію, що антитерористична операція може бути зупинена, коли буде складена зброя, коли будуть звільнені заручники. Ми за те, щоб розв'язувати питання мирним шляхом із тими, хто готовий до співпраці, до розмови, до діалогу.

Ми ведемо цей діалог. Ті, хто веде війну проти України, будуть отримувати адекватну відповідь»

Перед цим лідер фракції КПУ Петро Симоненко вимагав терміново зупинити АТО і негайно вивести війська з Луганської та Донецької областей. Нардеп від «Партії регіонів» Микола Левченко також вимагав на час мирних переговорів зупинити антитерористичну операцію, розформувати Національну гвардію та батальйон «Дніпро».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Міноборони заперечує дезінформацію терористів про «постраждалих цивільних під Краматорськом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів