Комітет Верховної Ради готовий допустити Кличка до президентських виборів

16:50 24 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Про це його голова, «регіонал» Віталій Хомутинник, заявив сьогодні, 24 жовтня, після блокування парламентської трибуни «ударниками».

Як передає кореспондент інформагенції «РБК-Україна», податковий комітет Верховної Ради готовий внести поправки до Податкового кодексу для виключення поправки про неможливість балотуватися лідеру «Удару» Віталію Кличку. Голова цього комітету «регіонал» Віталій Хомутинник, заявив із цього приводу:

«Після прийняття закону ми зібралися на третьому поверсі у спікера: лідери фракцій і члени комітету. Ми домовилися, що буде зібрано засідання комітету, ми порадилися, якщо щось не догледіли, то потрібно виправляти... Як виправляти? Можливо, готувати поправки. Це стало причиною блокування сьогодні трибуни. Комітет у межах своїх повноважень може внести на розгляд парламенту поправки до кодексу».

«РБК-Україна» повідомляє також, що проект постанови «Про скасування результатів голосування 24 жовтня 2013 р. за проект закону України № 2054а «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків». зареєстрував у Верховній Раді позафракційний народний депутат України Сергій Міщенко.

Відтак інформагенція нагадує, що Верховна Рада підтримала сьогодні на ранковому засіданні законопроект №2054-а «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків» в цілому.

«За» відповідне рішення проголосували 239 народних депутатів, «проти» – 38, утримався – один нардеп.

Причому депутати більшості прийняли цей законопроект у той час, як опозиція блокувала парламентську трибуну.

Зокрема, «УДАР» зупинив роботу парламенту через поправки до Податкового кодексу про заборону балотуватися в Президенти тим, хто має вид на проживання інших країн.

«Щоденний Львів» повідомляв про це в публікації «Верховну Раду блокували через заборону балотуватися в Президенти особам з видом на проживання інших країн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів