Командири російських окупантів Донбасу кидають своїх поранених і втікають до Росії, – АТЦ

15:44 7 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: amurburg.ru

Українська розвідка в штабі Антитерористичного центру отримала інформацію про те, що офіцери російської армії, підрозділи яких зазнали поразки в боях, кидають своїх поранених солдатів під «наглядом» бойовиків, а самі біжать в РФ.

Українська розвідка в штабі Антитерористичного центру отримала інформацію про те, що офіцери російської армії, підрозділи яких зазнали поразки в боях, кидають своїх поранених солдатів під «наглядом» бойовиків, а самі біжать до РФ. Такі новини з АТО  озвучили українські силовики.

«Остання інформація прийшла з Донецька. Туди штаб одного з командирів «ополчення» «Носа» доставили 12 поранених російських солдатів. Як вдалося з’ясувати, російські солдати всі як один говорять про те, що їх командир кинув їх, і втік до Росії, нібито-то за підмогою чи то за подальшими інструкціями. Бойовики самі підібрали росіян і доставили на лікування», – розповіли українські розвідники.

За словами силовиків, зараз ситуація в самому Донецьку з пораненими і загиблими просто критична. «Морг обллікарні імені Калініна переповнений. Вчора туди, за попередньою інформацією, було доставлено ще близько сотні тіл загиблих. Серед них як «ополченці», так і російські військові. Що стосується поранених, то їх намагаються розмістити в райлікарнях і денних стаціонарах поліклінік. З настанням холодів ситуація ускладнилася тим, що багато медустанови просто не в силах приймати поранених з-за відсутності енергопостачання», – повідомили в штабі АТЦ інтернет-виданню «Joinfo.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів