Колони російської військової техніки стягуються вбік державного кордону України (відео)

19:52 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

В інтернеті виклали нові відеозаписи руху російської військової техніки в напрямку нашої країни.


Відео: Action Tube (WAR: UKRAINE-RUSSIA)

«Росія стягує військову техніку на кордон із Харківською областю», – повідомило сьогодні, 23 лютого, інтернет-видання «7 Днів-Україна», конкретизуючи при цьому:

«Поблизу міста Старий Оскол у Бєлгородській області РФ зафіксовано чергову колону російської військової техніки, яка рухалася убік кордону з Україною, а саме – в напрямку Харківської області. Відповідне відео очевидець опублікував у мережі.

Росіянин зафіксував на відео поблизу міста Старий Оскол Бєлгородської області велику колону військових вантажівок і техніки РФ. Очевидець, коментуючи побачене, зазначає, що машини рухалися в напрямку українського кордону.

Зазначимо, російське керівництво стягує військову техніку і озброєння в Старий Оскол Бєлгородської області, що географічно знаходиться навпроти Харківської області України. Перекидання військ проводиться під егідою, нібито, «планової передислокації 9-ї ОМСБр із Нижнього Новгорода в Богучар», насправді, цілком ймовірно, що російське командування готує наступний військовий удар по Харкову. Про це свідчать дані, опубліковані агентом команди «InformNapalm» Іраклі Комахідзе».

Своєю чергою, інтернет-видання «Іnformator.su» повідомило сьогодні, 23 лютого: «Колони військ РФ йдуть на південний захід. Зйомку здійснено відеореєстратором одного з автомобілістів, який зустрів на своєму шляху незліченну кількість російських танків, БТР-ів, вантажівок та іншої військової техніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів