Автоколона з бронежилетами й шоломами зі Львова – вже в зоні антитерористичної операції

11:19 28 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comtheministryofdefence.uaphotos_stream

Як повідомив заступник керівника «Народної Самооборони Львівщини» Сергій Дзядик, наші військовики також особливо вдячні краянам за 10 тонн питної води.

Західна інформаційна корпорація розповіла сьогодні, 28 червня, в повідомленні «Колона з бронежилетами і шоломами, зібраними у Львові, прибула в зону АТО»:

«Сьогодні, 28 червня,у зону Антитерористичної операції прибула колона вантажних автомобілів з Львівщини. Машини завантажені необхідною для українських військових, які воюють з терористами, амуніцією та продовольством.

Колона вирушила зі Львова у ніч на 27 червня. Сьогодні вранці на Харківщині весь вантаж доброчинної допомоги воїнам українського війська, зібраної на Львівщині, перевантажили на військову техніку і перевозять безпосередньо до зони АТО.

Гуманітарну допомогу супроводжують активісти громадських організації.

Як розповів ZIKу заступник керівника «Народної Самооборони Львівщини» Сергій Дзядик, зі Львова на Донбас поїхали машини з бронежилетами та шоломами. Наші військовики також особливо вдячні краянам за 10 тон питної води, яка, як виявляється, у зоні бойових дій є справжнім дефіцитом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів