Коктейль Молотова у Львові кинув чоловік з Горлівки

23:13 30 грудня 2021 р.

Фото до новини

Чоловік, який кинув пляшку з “коктейлем Молотова” в огорожу Генерального консульства Росії у Львові, не має стосунку до якихось громадських рухів.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу після засідання, пише  Dailylviv.com.

“У Львові відбулася певна подія, коли суміш кидали в бік установи, яка має відношення до РФ. Наші всі служби дуже швидко відпрацювали це питання. Людина, яка це робила, не має стосунку до жодного руху, це людина з окупованих територій, безпосередньо – з міста Горлівки. Він затриманий, з ним відпрацьовують”, – зауважив Данілов.

“Такі речі періодично трапляються, але МВС, СБУ, контррозвідка ці питання відпрацьовують”, – додав секретар РНБО. Він також натякнув, що чоловік, який пожбурив у консульство держави-агресора “коктейль Молотова”, керувався особистими мотивами.

Данілов підкреслив, що для Росії дестабілізація ситуації в Україні є головним питанням, над яким росіяни “дуже наполегливо працюють”. Але на даний момент, як запевнив секретар РНБО, “подібних питань із дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні немає”.

Як повідомили “Українській правді” в Національній поліції України, чоловіку повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, 24 грудня поліція Львівщини повідомила, що невідомі кинули пляшку з легкозаймистою рідиною в огорожу Генерального консульства Росії у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів