Не всі нардепи знали про те, «за» що вони проголосували у Верховній Раді в середу

23:53 29 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

«Регіонал» Володислав Лук'янов засвідчив, що «текст законопроекту не було змоги роздати народним депутатам, присутнім у парламенті».

Але оскільки, як цитує «Українська правда» депутата «Партії регіонів» Володислава Лук'янова, «текст законопроекту не було змоги роздати народним депутатам, присутнім в парламенті», то виходить, що нардепи не знали про те, «за» що ж вони проголосували у Верховній Раді? Тим паче, що, як інформує все та ж «Українська правда», «автор ухваленого законопроекту про амністію Юрій Мірошниченко запевняє, що змінив норму про звільнення території протестувальниками».

Про це він розповів журналістам після голосування. «Цю норму змінено у порівнянні з початковим варіантом», – сказав він.

«Тобто йдеться лише про звільнення адміністративних будівель та відомств, а це – обласні державні адміністрації та приміщення міністерств. Ні Майдану, ні Укрдому, ні Профспілок там немає, – сказав він».

Але оскільки депутат «Партії регіонів» Володислав Лук'янов не зміг назвати на прохання ведучого Громадського телебачення ті будівлі, які, за законом про амністію протестувальникам, вони змушені будуть залишити в обмін на звільнення їх заарештованих однодумців, то принаймні він не знав про ті зміни в цьому документі, які вніс до нього його автор – Юрій Мірошниченко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів