Кличко та екс-воїни-афганці припиняли провокації на Банковій (відео)

19:44 1 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Вони вишукувалися «живим ланцюгом» між «Беркутом» і тими, хто його атакував.


Відео: УДАР Інфо

«Голос Столиці» інформує сьогодні, 1 грудня, в повідомленні «Ситуацію на Банковій взяли під контроль колишні воїни-афганці – УДАР»:

«Ситуацію на вулиці Банковій біля Адміністрації президента взяли під контроль колишні воїни-афганці, повідомляє прес-служба УДАРу. Вони вишукувалися «живим ланцюгом» між «Беркутом» та агресивно налаштованими ультранаціоналістами.

Також з афганцями залишився нардеп фракції УДАР Сергій Куніцин. Опозиціонери, які були на Банковій, закликали людей йти протестувати на Майдан. Раніше між протестувальниками та правоохоронцями сталися сутички».

Своєю чергою, «ICTV» додають у неділю в повідомленні «Воїни-афганці стабілізували ситуацію на Банковій – «УДАР»:

«Лідер «УДАРу» Віталій Кличко, який був присутній на Банковій, закликав мирних учасників акції, які пішли за ним до Адміністрації, повернутися на Майдан Незалежності.

«Ми не повинні піддаватися на провокації. Тут залишаються наші прихильники – воїни-афганці на чолі з народним депутатом від «УДАРу» Сергієм Куніциним. Вони стали між «Беркутом» і провокаторами і взяли ситуацію під контроль», – наголосив Кличко.

За даними УНІАН, сутички під АП спровокували невідомі провокатори, які не реагували на заклики представників опозиції припинити протистояння.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів