Кінець ери друкованих видань в Україні

15:04 22 листопада 2019 р.

Фото до новини

Уперше в історії цього року інтернет ЗМІ та соціальні мережі в Україні випередили за популярністю телебачення, а рівень довіри до традиційних ЗМІ виявився нижчим, ніж до нових медіа.

Про це повідомив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко на Всеукраїнській нараді головних редакторів друкованих ЗМІ, ініційованій Національною спілкою журналістів України.  Про критичну ситуацію, яка склалася з розповсюдженням друкованих ЗМІ, про тарифи Укрпошти, які за п’ять останніх років зросли більше ніж в чотири рази, говорив голова НСЖУ Сергій Томіленко. Редактори у своїх виступах наголошували, що закриття поштових відділень у селах, постійне підвищення тарифів, скорочення листонош, зміна в односторонньому порядку маршрутів і графіку доставки робить газети залежними від пошти, а не від читача.

Учасники наради головних редакторів ухвалили звернення до влади, у якому вимагають підготувати і схвалити Програму підтримки друкованих ЗМІ, а також провести незалежний аудит тарифів «Укрпошти», розглянути питання про звільнення гендиректора «Укрпошти» Ігоря Смілянського та зобов'язати поштовиків повністю розрахуватися з редакціями за передплату тощо. Про це повідомив Укрінформ. Тепер, зокрема, і про новини Львова легше довідатися в інтернеті. 

https://static.ukrinform.com/photos/2019_11/thumb_files/630_360_1574335750-3503.jpeg

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів