Кільце навколо Донецька із Луганськом стає щільнішим і потужнішим (відео)

23:32 8 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

У той же час, переважна більшість цивільного населення у звільнених містах зустрічають і вважають українських силовиків не інакше, як за визволителів.


Відео: ТСН

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1 Олександр Моторний» інформує сьогодні, 8 липня, в сюжеті «Військові без втрат звужують кільце навколо Луганська та Донецька»:

«За останні 48 годин українські військовослужбовці  на Донбасі не зазнали втрат, а АТО має позитивну динаміку», – йдеться в сюжеті ТСН. 19:30. За минулу ніч позиції силовиків обстрілювалися чотири рази: на прикордонному КПП «Довжанський», у Маринівці, Ільїнці та Дьяково.

Українці відповідали  прицільним вогнем на ураження, а поблизу Краматорського летовища українським десантникам вистачили лише підготувати зброю, як бойовики зникли. Разом із тим, антитерористична операція має позитивну динаміку: війська та гвардійці просуваються вперед.

За останню добу були проведені ретельно сплановані зачистки і встановлений повний контроль над Семенівкою та Костянтинівкою. Кільце навколо Донецька із Луганськом  стає щільнішим та потужнішим.

У той же час, переважна більшість цивільного населення у звільнених містах зустрічають і вважають українських силовиків не інакше, як за визволителів. Дехто з містян, навіть не маючи зайвого шматка хліба, намагаються пригощати військових.

Безпосередньо у Слов'янську сьогодні до кінця доби вже обіцяють відновити у кількох північно-східних районах постачання електрики.  Колони із гуманітарною допомогою їдуть у місто постійно. З іншого боку, на тих дорогах, які розміновані та перевірені, вже вишикувались величезні черги із приватних автомобілів - люди повертаються у місто.

Нині на вулицях Слов'янська значно побільшало людей. Вони ходять, переважно, центральними вулицями і намагаються уникати тихих провулків та покинутих бойовиками будівель, приміщень та фортифікаційних укріплень. Життя  дуже повільно, але повертається у звільнених містах до буденного розпорядку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів