Карту протистоянь в Україні відредаговано

15:52 29 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Sivangor»

Вона ілюструє те, в яких областях визнають владу на місцях або активно борються за це, а де силовики і тітушки «вправляють демонстрантам мізки».

Її розмістив у своєму мікроблозі у «Twitter» виклав користувач «Sivangor». Публікуючи цю карту й у себе, журналісти «iPress.ua» супроводили її таким текстом:

«23 січня у кількох регіонах активісти захопили будівлі обласних адміністрацій. Зокрема, захоплені Львівська ОДА, Тернопільська ОДА, також була вчинена спроба захоплення Рівненської ОДА.

24 січня активісти заблокували Луцьку ОДА. Її губернатор Борис Клімчук написав заяву про відставку. Голова Волинської обласної ради, у минулому член «Народної партії» Володимира Литвина, Володимир Войтович теж пішов у відставку.

Хмельницька ОДА взята: мітингувальники захопили будівлю держадміністрації. В Ужгороді активісти також оголосили про цілодобове блокування будівлі Закарпатської ОДА.

25 січня близько тисячі осіб заблокували Вінницьку обласну раду. Ативісти вимагають відставки керівництва.

Окрім того на Львівщині демонстранти почали захоплювати райдержадміністрації. Вже захоплені райдержадміністрації у Сокалі,Стрию і Радехові.

27 січня вночі міліція і загони «Беркуту» почали штурм Черкаської облдержадміністрації та ОДА Сум, які напередодні захопили активісти. Їм вдалося «вижити» активістів із будівлі.

28 січня в Одесі керівництво ОДА забарикадувало вхід у відомство величезними бетонними блоками, аби демонстранти не змогли взяти будівлю штурмом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів