Кандидати в Президенти – відтюнінговані представниками старої системи або маріонетки олігархів, – кандидат у Львові

18:49 16 липня 2018 р.

Фото до новини

Усі особи, які сьогодні кандидатують на посаду Президента є або відтюнінгованими представниками старої системи, або ж маріонетками певних олігархів.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 16 липня, під час прес-конференції на тему: «Як Дерев’янко будуватиме цифрову державу та неоекономіку без черг та корупції та що про це думає Саакашвілі», що відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив народний депутат України, один з лідерів партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» Юрій Дерев'янко.

- Українці отримали черговий, третій, шанс збудувати ту країну, про яку мріяли. Перший шанс був у 2005 році, другий – після Революції Гідності. І зараз, попри величезне розчарування в суспільстві, існує шанс створити сучасну Україну. Це – нове вікно можливостей. Тому я вирішив використати свій шанс і прийняв рішення боротися за посаду Президента, - заявив Юрій Дерев’янко. 

При цьому додав, що він уперше потрапив до політики лише п’ять років тому  і весь цей час бореться з бандитами Януковича та з олігархією, яку очолили представники ичинної влади. 

Перше, що пропонує кандидат в Президенти, це – програма неоекономіки, яка швидко зробить українців заможними, а державу – економічно сильною та спроможною виконувати функції, що їх на неї покладено. 

- Ми не можемо виконувати замість держави функції безпеки, оборони, правосуддя, освіти та охорони здоров’я. Це все здійснюється за наші гроші, за які ми замовляємо у держави послуги. А щоби громадяни могли оплачувати роботу держави у формі податків, я пропоную програму неоекономіки, - каже Юрій Дерев'янко.

Наступна частина його програми – створення цифрової держави. Тобто, запровадження всіх сучасних цифрових технологій, які вже застосовують в багатьох інших країнах. 

Ще один блок – плавний перехід до цифрової демократії. 

- Один раз на п’ять років нас запитують, кому ми хочемо делегувати права стати представниками держави – Президенту,  народним депутатам, мерам. А потім, цілих п’ять років, ми не маємо впливу на їхню діяльність. Ми пропонуємо,  аби кожен громадянин України мав можливість використовувати свій голос не один раз на п’ять років, а частіше, якщо це стосуватиметься надзвичайно важливих питань для громади. Це називається прямою демократією, - каже народний депутат . 

Як приклад, він називає Швейцарію, де референдуми проводяться дуже часто. Свою думку з різних питань громадяни цієї країни можуть висловити, надіславши свій бюлетень поштою, замість регулярних відвідин виборчих дільниць. 

- Цього року вони запровадили технологію blockchain для голосування. Наявні цифрові технології дають можливість робити це дешево, надійно, без можливості фальшувати. Та в режимі реального часу отримати думку громадян з різних питань. Я пропоную впровадити цю систему. І, якщо ми зробили помилку, обравши в Президенти чи до парламенту не тих осіб, то ми матимемо можливість виправити її дуже швидко, за рік чи два, - пояснює Юрій Дерев'янко. 

Він також пропонує створити рейтинг національного кадрового резерву – фахівців, які мають найліпші рішення та найбільшу підтримку громадян. Це унеможливить призначення нефахівців на ключові посади в уряді за допомогою партійних квот. 

Не оминув кандидат в Президенти і питання припинення війни та повернення окупованих та анексованих територій. 

- Новообраний Президент України має ініціювати серед учасників Будапештського меморандуму фінансовий план дій з відновлення інфраструктури окупованих територій України. Адмініструвати це мають міжнародні партнери, без участі країни-агресора та України, впродовж перехідного періоду, який триватиме від 3 до 5 років. Там варто впровадити тимчасову цивільну адміністрацію, військову та поліцейську місії. Функція військової місії – контроль за діями зовнішнього агресора на лінії зіткнення та забезпечення миру. Функція поліцейської місії – правопорядок, роззброєння та забезпечення прав і свобод громадян, які проживають на цих  територіях, - говорить Юрій Дерев'янко.

Паралельно з цим. він пропонує витрачати не менше п’яти відсотків ВВП для формування професійної  та резервної армії, а також – надати громадянам України право на вогнепальну зброю. 

У податковій сфері народний депутат пропонує створити чотири основні види податку, які забезпечать те саме надходження до бюджету, що є зараз, але спростить їхнє адміністрування та сплату. 

- Це – податок на витрати. Наприклад, ви оплатили комунальні послуги чи купили будь-який товар. Це – ваша витрата. Вона сьогодні оподатковується за ставкою 4 відсотки. Наступний – акцизи на паливо, тютюн та алкоголь. Ще один податок – рента на корисні копалини, газ. І останній податок – на виведення коштів з банківської системи. Він становитиме 10 відсотків. Але сплачуватиме його банк, а не фізичні чи юридичні особи. Натомість інших податків: на додану вартість, з доходів фізичних осіб, єдиний соціальний внесок, військовий збір та мита – не буде, - пропонує кандидат в Президенти. Тоді, за його словами, зникне так званий національний спорт українців, коли підприємець винаходить варіанти несплати податки, а ціла армія контролерів шукає, як оштрафувати того підприємця.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів