Із Росії прибули в Луганськ ще дві колони військової техніки – п’ять танків, БТРи, вантажівки, тягачі (відео)

09:49 11 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/applecrysis/status/487497600690831360

Як повідомляє в п’ятницю сайт «Informator.lg.ua», на одній із вантажівок помічено номер – «21 регіон РФ» (Чувашія).


Сайт «Informator.lg.ua» розповідає сьогодні, 11 липня, в повідомленні «Із привітом з Росії: вночі на територію області увійшли 2 колони техніки»

«У ніч з 10 на 11 липня на територію України увійшло в'їхали близько 20 одиниць важкої техніки. Колона, в якій були помічені тягачі, вантажівки і БРТи, увійшла з боку Краснодонського району і попрямувала на Луганськ.

Зі слів місцевих жителів, транспорт ішов зі включеними фарами. На одній із вантажівок навіть вдалося розглянути номер – «21 регіон РФ» (Чувашія). 

Ближче до ранку тим же шляхом до Луганська попрямувала танкова колона. Місцевими жителями було помічено п'ять танків Т 72. Уранці їх бачили в обласному центрі, в районі вул. Карла Маркса. 

Як повідомило інформоване джерело в збройних силах, про що прорвалися колонах було своєчасно повідомлено керівництву. Однак, належних заходів для зупинки прориву прийнято не було.

Своєю чергою, сайт «Восточный Вариант» інформує сьогодні, 11 липня, в повідомленні «По Луганську знову пройшла колона важкої військової техніки»:

«У Луганську знову зафіксували пересування важкої військової техніки. Про це кореспонденту «Восточного варианта» розповіли очевидці. 

За словами очевидців, в районі Палацу культури ім. Леніна була помічена колона з п'яти танків Т-72, вони рухалися вбік вул. Карла Маркса. 

Відзначимо, що в мережі активно обговорюється тема пересування військової техніки в Луганській області. Зокрема, користувачі пишуть про те, що вчора, 10 липня, колона танків зайшла в Луганську з боку Краснодону».

Тим часом телеканал «Espreso.tv» інформує сьогодні, 11 липня, в повідомленні «В МВС відзначають зменшення потоку бойовиків та зброї з Росії»:

«Путін не дає терористам підтримуючих сигналів і надходження техніки, зброї та бойовиків на Донбас значно скорочується Про це заявив Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ України в ефірі 5 каналу.

«У терористів стан досить панічний. Це пов'язано з тим, що РФ і особисто Путін не дають останнім часом підтримують сигналів. Вони продовжують поставляти найманців, продовжують постачати якусь техніку, але кордон ми практично закрили. Вже надходження найманців і техніки зменшується і, головне, у бойовиків з'явилася опаска, що їх більше ніхто не пустить до Росії», – сказав Геращенко. 

За його словами, в інтернеті з'явився якийсь документ, в якому є список польових командирів, яких заборонено запускати в Росію. «Якщо це правда, то Путін їх практично зливає, якщо неправда, значить це хороша інформаційна спецоперація», –зазначив радник глави МВС. Раніше Еспресо.TV вже повідомляло, що українські прикордонники закрили 9 пунктів пропуску на кордоні з Росією».

Як кажуть у таких випадках – без коментарів...

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів