У Сімферополі триває протистояння в двох штабах прикордонників (оновлено)

22:43 2 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Вони стримали в неділю нападників і не допустили їх до кімнат зберігання зброї та основних комунікацій.

Прес-служба Державної прикордонної служби України інформує в повідомленні «Штаби Азово-Чорноморського регіонального управління та Сімферопольського прикордонного загону не захоплені»:

«Незважаючи на дуже гостре протистояння в Сімферополі з російським спецназом прикордонники не втратили управління підрозділами охорони державного кордону в Криму та продовжують виконувати завдання з охорони державного кордону, забезпечують пропуск громадян через пункти пропуску.

Сьогодні спецпідрозділи Росії за участі офіцерського складу та генералів ФСБ РФ здійснили спробу силового захоплення штабу Сімферопольського загону та адміністративної будівлі Азово-Чорноморського регіонального управління. Операція російськими військовими була ретельно спланована, завчасно виведені з ладу системи управління та зв’язку, для прикриття були задіяні снайпери. Під час штурму нападники виламали двері, частково знищили автоматизовані робочі місця та вимкнули зв'язок.

Прикордонники загону стримали нападників та не допустили їх до кімнат зберігання зброї та основних комунікацій. Наразі в регіональному управлінні та загоні продовжується силове протистояння.

Фахівці російського спецназу здійснюють психологічний тиск на прикордонників та в ультимативній формі вимагають підпорядкуватися новому керівництву АР Крим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів