Інтервенти вже відійшли від української військової частини в Севастополі (відео)

17:56 2 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

За повідомленням ЗМІ, російський спецназ покинув у неділю територію 191-го навчального загону ВМСУ.


Відео: Морской Портал

«КамАЗ, на якому вони вторглись на територію, блокується українським БТРом, спецназ іде пішки і йде в напрямку «Лазаревських казарм», - говориться в підписі до відео з місця подій, оприлюдненому «Морським порталом».

«Багато хто, опустивши голову, проходячи повз українських військових через КПП, каже: «Вибачте нас, ми не хочемо воювати, але нам дали наказ...», - зазначає автор відео.

У підписі до іншого відеозапису нагадується, що о 5.30 ранку 2 березня «російські спецназівці незаконно проникли на територію військової частини 191 навчального загону ВМС України й захопили зброю».

«Спроба вивезення зброї була успішно відвернена за допомогою блокування бронетранспортером БТР-80 російського військового КамАЗу. Офіцери стали «живим щитом» навколо бронетранспортера й не дали російським військовим відбуксувати його вбік», - зазначає автор відео.

«Попри те, що силовики РФ двічі стріляли з автомата в повітря, українські військові не відступили й не піддалися на провокацію силового сценарію», - зазначає «Морський портал».

«Таким чином, удалося досягнути компромісу: російський спецназ покинув територію військової частини, а КамАЗ зі зброєю в супроводі українських військових відправлений на 174-ю базу зберігання ВМС України», - додається під відео. Про це інформує в неділю «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів