Російські інтервенти оточили українську військову частину в Керчі (відео)

14:10 2 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: KerchFM

Як повідомляють у неділю ЗМІ, вони одягнені у військову форму Російської Федерації й кажуть що вони з РФ.


Відео: KerchFM

Сьогодні люди у військовій формі оточили територію військової частини А-0669. До воріт військової частини підігнали вантажівку «Урал» з російськими номерами.

Солдати одягнені у військову форму Російської Федерації і кажуть що вони з Росії. По периметру частині розташувалися бійці з автоматами. Активних дій вони поки не роблять.

За воротами військової частини українські військові поставили бронетранспортер. У КПП стоять протитанкові та автомобільні загорождения. Заступник командира військової частини А-0669 морської піхоти Олексій Нікіфоров повідомив журналістам, що командування частини спілкувалося з російськими військовими.

Російські військові заявили, що збираються разом охороняти її. Ситуація в частині знаходиться під контролем, паніки немає. Сторонніх осіб на території частини немає. Особовий склад готовий виконувати завдання керівництва.

Окремо командир повідомив, що чутки про те, що батальйон здався або роззброївся – не відповідають дійсності. Про це повідомляє сьогодні, 2 березня, УНІАН, посилаючись на «Керчь.fm».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів