Інформацію про себе в списках виборців можна перевірити вдома

17:58 19 вересня 2013 р.

Фото до новини

Державний реєстр виборців створив у мережі новий сервіс ‒ «Особистий кабінет виборця».

Завдяки ньому, як повідомляє прес-служба ЛОДА, можна, не виходячи з власної оселі, отримувати та уточнювати інформацію про себе й членів своєї родини, перевіряти правильність внесення своїх персональних даних до Державного реєстру виборців.

А зареєструватися на його сайті можна за електронною адресою https://www.drv.gov.ua/apex/f?p=111:LOGIN.

Для цього треба заповнити такі поля:

1. E-mail: введіть власну електронну пошту. Вона буде використовуватися як ім’я користувача для входу в систему.

2. «Прізвище», «Ім’я» й «По батькові» заповнюються українською мовою та повинні містити не менше двох символів.

3. Поле «По батькові» не вказується тільки у разі його відсутності у виборця відповідно до звичаю національної меншини, до якої належить виборець, інакше вказувати обов’язково.

4. Зареєструватися в системі можуть особи, які досягли вісімнадцятирічного віку.

5. Пароль повинен складатися з латинських символів. Можливе використання великих та малих букв, а також цифр. Довжина паролю повинна бути не меншою ніж 6 символів.

Поля відмічені зірочкою – обов’язкові для заповнення.

А для того, щоб перевірити «Особистому кабінеті виборця» інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців, треба заповнити в розділі «Перевірити дані у Реєстрі» всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Відповідь на запит буде надіслано на електронну пошту того, хто його надіслав.

Щоправда, кількість запитів обмежена – протягом доби можна надіслати лише один.

Тих, у кого виникла потреба уточнити питання щодо створення «Особистого кабінету виборця» й виправлення виявлених неточностей та інших питань, пов’язаних із Державним реєстром виборців, пропонують звертатися до відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації за телефоном 2999-285 (начальник відділу Алєйніков Федір Михайлович) та відділів ведення Державного реєстру виборців в районах та містах області.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів