Євромайдан оточили парканом, «Беркут» перекинули до Кабміну (відео)

09:53 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: myreport.com.ua

Мітингувальників відтіснили в Києві впритул до їх координаційного штабу біля стели Незалежності.


Відео: Володимир Тищенко

Як повідомляє сьогодні, 25 листопада, інформація «Українські Національні Новини», бійці «Беркуту» оточили вночі активістів на Майдані Незалежності залізним парканом, Тим часом чисельність учасників мітингу більшає з кожною хвилиною. Активісти продовжують закликати друзів та знайомих на мітинг за допомогою постів у соціальних мережах. 

Своєю чергою, «ICTV» інформує в понеділок, що, як розповіли в прес-службі столичної міліції, близько 5.00 до правоохоронців звернулися представники управління з благоустрою Київської міськдержадміністрації з проханням забезпечити проїзд техніки для монтажу ялинки і встановлення арматури для ковзанки, оскільки учасники Євромайдану перешкоджали роботі комунальних служб і проїзду техніки. Відтак правоохоронці відтіснили мітингувальників, щоб забезпечили проїзд техніки комунальних служб, які огородили турнікетами ту частину Майдану Незалежності, де проводять підготовку до новорічних свят. Її також перекрито співробітниками міліції.

Натомість спецпідрозділи «Беркуту», як повідомляє сьогодні, 25 листопада, інформація «Українські Національні Новини», зі столичного Майдану. Як інформує в понеділок «ТСН.ua», вони пішли з Євромайдану і зібралися під будівлею Кабміну. Представник Коаліції учасників Помаранчевої революції Сергій Мельниченко розповідає:

«Бійці спецпідрозділу «Беркут» залишили територію Майдану Незалежності без бою. При цьому вони встановили металеві відгороджувальні щити відділивши майже половину площі Майдану Незалежності. В приватній розмові міліцейське керівництво повідомило, що свою функцію наразі вони виконали. Їх було задіяно для встановлення огорожі території Майдану, де встановлюється ялинка та інші новорічні форми».

«ТСН.ua» інформує також, що біля стін уряду стоїть декілька загонів міліції та чотири автобуси з «Беркутом». А також – близько 20 представників ЗМІ.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 25 листопада о 8 ранку мітингувальники заблокують Кабмін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів