«Гуманітарний конвой» Путіна привіз на Донбас набої для мінометів, «перемир’я» закінчиться 13-15 вересня, – активіст

12:12 13 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.comshaunwalker7

Про це повідомив у суботу голова Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Голова Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 13 вересня:

«Ситуація з «гумконвоєм»:  він проходить без митного оформлення і без супроводу Червоного Хреста, фактично, представники організації були не допущені до оформлення «гумконвою», а тому і не супроводжують. Конвой рухається колонами по 30 автівок.

Від самого кордону колони супроводжують озброєнні бойовики. Перші машини розвантажились у Краснодоні, на заводі «Юність».

Разом із гуманітаркою бойовикам були підвезені набої для мінометів – як і минулого разу. Далі машини рушили до Луганська, Алчевська і Донецька, що говорить про те, що саме ці міста є містами, з яких готується контрнаступ бойовиків.

Главарі терористів вчора і позавчора висловлювались про те, що зараз у них мало територій, а вони хочуть повністю контролювати Донецьку і Луганську області. Згідно з інформацією, яка надходить від бойовиків, перемир’я закінчиться 13-15 вересня, що збігається з днями проходження гумконвою. Якщо почнеться чергове загострення, то відповідальність повністю лежить на Росії.

Також демонтується обладнання заводу електронного машинобудування. Конвой знову готується вивозити обладнання стратегічних об’єктів України».

Дмитро Снєгирьов повідомив це в суботу телеканалу «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів