Підозрілі чоловіки в камуфляжах намагалися захопити головну диспетчерську «Київводоканалу»

23:42 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: antikor.com.ua

Про це повідомили в четвер у його прес-службі.

Сьогодні, 1 травня, близько 16:40 біля головної диспетчерської «Київводоканалу» була зафіксована присутність групи людей у камуфляжній формі, озброєних битами та ланцюгами. Як повідомили інтернет-виданню «Еспресо.TV» у прес-службі «Київводоканалу», його охорона посилила всі засоби безпеки, викликала наряд міліції та повідомила про подію департамент безпеки підприємства. 

Правоохоронці, які чергували безпосередньо біля головної диспетчерської «Київводоканалу», а також посилений наряд міліції Печерського району, який прибув вже о 16.43, поцікавилися у молодиків метою їх перебування біля стратегічного об`єкту підвищеного рівня безпеки. Озброєні чоловіки, назвавши себе «Громадською обороною Києва», пояснили, що вони «охороняють порядок».

Побачивши посилену охорону та наряд міліції, молодики прийняли рішення покинути підприємство та поїхали з місця події на власному автобусі. Міліція зафіксувала номерні держзнаки транспортного засобу й прийняла заяву про спробу захоплення підприємства.

У його прес-службі повідомили також: «ПАТ «АК «Київводоканал» наголошує, що будь-яке несанкціоноване втручання в роботу об`єктів Товариства, а особливо – його головної диспетчерської, є протиправним та може призвести до дестабілізації водопостачання та водовідведення всього Києва, що може спричинити техногенну катастрофу в столиці зокрема та в Україні взагалі».

А один із учасників обговорення цієї новини на сайті «Еспресо.TV» прокоментував її так: «У Київі вже тисячі тітушок, які маскуються під «Правий сектор» та інші патріотичні сили. Необхідно виявляти таких людей, де з групи відповідає один-два, а інші не знають української мови. Спортивна зовнішність і одяг. Переодягаються в камуфляжну форму. На акціях – українська символіка, але тримають цю символіку з відразою. Серед них – особи з кримінальною зовнішістю. Якщо є жінки (спецагенти), то вони дуже агресивні. Необхідно повідомляти про них самооборону майдану, міліцію, СБУ, міську владу. Виявляти місця їх тимчасового проживання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів