Російським прикордонникам заборонили впускати до РФ її диверсантів на Донбасі – в тому числі Гіркіна, – Fb (оновлено)

17:59 3 липня 2014 р.

Фото до новини

Скріншот указу про це публікують у четвер у соціальних інтернет-мережах.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «Гіркіну закрили в'їзд до Росії до 2019 року, – ЗМІ»:

«Прикордонній службі РФ скеровано наказ для внутрішнього користування, в якому зазначені особи, що недопускаються на територію Росії. Відскановані копії документу оприлюдини у соціальній мережі «ВКонтакте», передає Еспресо.TV. 

Їх достовірність не підтвердженна. У документі вказані імена всіх ватажків терористів, що нині орудують на Донеччині і Луганщині. 

Зокрема, у документі зазначено, що «У зв'язку з загостренням ситуації у південно-східних областях України та у відповідності до частини 1 ст.27 Федерального закону від 15 серпня 1996 року №114-ФЗ  «Про порядок виїзду з Російської Федерації та порядок в'їзду в Російську Федерацію», рішенням директора ФСБ РФ Бортнікова А.В. необхідно закрити в'їзд у Російську федерацію до 01.07.2019 року наступним громадянам України». 

Луганський публіцист Сергій Іванов також опублікував на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» скріншот наказу за підписом командувача прикордонної служби Росії Кулішова про закриття в’їзду до РФ «громадянам України», серед яких – наприклад, не лише лідер так званого «Народного ополчення Луганської области» Олексій Мозговой, а й... Ігор Гіркін, котрий, за даними СБУ, є полковником головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил РФ.

Відтак Сергій Іванов пише на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Не можу на 100 відсотків ручатися за достовірність цього документа, але, будучи непогано обізнаним в номенклатурної стилістиці правоохоронних органів, скажу, що зміст дуже і дуже схоже на правду. З іншого боку, дивуватися нема чому. Хуйло не для того спускало в Україну весь вміст дозрілого в Росії неофашистського гнійника, щоб дозволити йому повернутися назад. Хоча б тому, що він не хоче бачити Стрілка наступним президентом оскаженілої, голодної крові Орди. Мозговий, прощай. Манкурт, викидень, ганьба героїчної Сватівщини. Будеш співати свої хвацькі пісні в пекельному козачому хорі. Разом з Бабаєм».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів