Головний міліціонер Львова запросив студентів-рашистів – щоб свіже повітря вивітрило їх маразм

19:00 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Очільник міського відділу МВС Сергій Зюбаненко заінтригував у понеділок жертв кремлівської пропаганди. Тут можна побачити велику кількість автомобілів з донецькими, луганськими номерними знаками, які нічим, ніяк не пошкоджені.

Очільник міського відділу МВС Сергій Зюбаненко таким чином відреагував у понеділок на сьогоднішню обіцянку студентів-рашистів із Луганська встановити свій прапор у Львові, про яку інформував «ЩЛ»:

«Довго думав над тим, як навіть у віршовій формі можна відповісти цим «студентам». В основному думки були образливі на їхню адресу. 

Потім зважливо подумав і вирішив, що міг би запропонувати цим молодим хлопцям приїхати у місто Львів, гарантуючи їм повну безпеку і конфіденційність. Впевнений, що львівське свіже повітря дуже швидко вивітрило б маразм, який роками вбивають людям в голову, при чому зробив би це без фізичного та морального тиску.

Варто лише дві години прогулятися по центральних вулицях Львова, зокрема по вулицях Герцена, Сахарова, Боткіна, Чайковського на якій чомусь, як не дивно, центральний офіс партії «Свобода», поспілкуватися із звичайними людьми (до речі, російською мовою), вільно висловлювати свої думки на різні теми. До речі, для відома цих молодих людей, за три роки в посаді начальника львівської міліції не пам’ятаю жодної заяви щодо побиття або образи росіян у місті Львові.

Тут можна побачити велику кількість автомобілів з донецькими, луганськими номерними знаками, які нічим, ніяк не пошкоджені. Моя пропозиція дійсна безтерміново. Львів – безпечне місто!».

Сергій Зюбаненко написав це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів