Головний міліціонер Львівщини вважає героєм не себе, а фронтовиків на передовій (відео)

00:42 16 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Телеканал «Еспресо.TV» опублікував інтерв'ю з пораненим у боях під Дебальцевим начальником Львівського обласного управління МВС Дмитром Загарієм.


Відео: «Еспресо.TV»

«13 лютого до Львова привезли начальника львівської міліції Дмитра Загарію, який поранений у боях під Дебальцевим. Інтерв'ю з Дмитром Загарієм опубліковане «Еспресо.TV», – передало уночі інтернет-видання «iPress.ua», конкретизуючи при цьому:

«Я не один такий. Таких там багато. Я в зону АТО час від часу їздив, а скільки там зараз людей, скільки вже загинуло... От для них найбільша шана та повага», – каже Загарія. 

«Ми дочекались першої ночі і повзком, як могли так і рухались (час від часу йшов обстріл терористами). Таким чином рухались чотири години», – розповідає про вихід з-під обстрілів бойовиків.

За словами Зарагії, йому важко сказати, коли війні буде кінець: «Коли Росія заспокоїться і зрозуміє, що Україна самостійна».

Нагадаємо, 10 лютого під час прориву в сторону Дебальцевого на фугасі підірвався автомобіль, в якому перебував керівник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія».

Як інформував «ЩЛ», важкопоранений головний міліціонер Львівщини тягнув на собі командира батальйону чотири кілометри.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів