«Голос» здобув принципову перемогу у Львові

09:15 23 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Нардеп Богдан Дубневич визнав свою поразку на виборах у 118-му окрузі у Львові, де перемогла кандидатка від «Голосу» Галина Васильченко.

Як повідомляє ЦВК, у 118-му окрузі вже пораховано майже 98% голосів. 31,50%  із них – у Васильченко, а 30,39% – у самовисуванця Дубневича.

Не пораховано голоси на дільницях, де опитування показали перевагу Васильченко. Тож Дубневич подякував на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»своїм виборцям та дав настанови противниці.

Підрахунок голосів на окрузі відбувався зі скандалом – лідеру «Голосу» Святославу Вакарчуку довелося апелювати до президента і правоохоронних органів. Попри те, що екзит-поли показали перевагу у 13% представниці «Голосу», у комісіях активно «витягували» Дубневича.

Дільниці, де перемагав олігарх, першими передавали дані до окружних комісій, а дані з дільниць, де перемагала Васильченко, не приймали і відправляли на доопрацювання або уточнення.

Тим часом, брат Богдана Дубневича Ярослав за результатами підрахунку 100% протоколів на 120 окрузі здобув впевнену перемогу з 43,52% голосів. Його найближчий переслідувач Тарас Елейко від партії Голос набрав 18,5%.

Про це повідомили на інформаційно-аналітичному порталі «Ua.news».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів