Голів депутатських комісій ЛОР змусять прозвітувати

18:26 24 жовтня 2018 р.

Фото до новини

Фракція «Самопоміч» у Львівській обласній раді зареєструвала 10 проектів рішень, якими хоче змусити всіх голів постійних депутатських комісій обласної ради прозвітувати про свою роботу та роботу комісії з листопада 2015 року до жовтня 2018 року.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 24 жовтня, під час прес-конференції на тему «Аналізуємо виконання обласного бюджету. Чому важливо, щоб голови профільних комісій звітували? Дрогобич і Стрий - заручники перспективних планів. Громадський бюджет Кам’янка-Бузького району під зривом – у чому причина?», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявила голова фракції «Самопоміч» у Львівській обласній раді Інна Свистун. 

- Ми зробили це, аби кожен голова комісії міг мати приємність та можливість розказати, що за цей час комісія зробила, які законотворчі ініціативи, які контролюючі речі вчинила, - каже Інна Свистун.

За її словами, такі проекти вже пропонували внести в порядок денний у 2017 році. Але тоді їх проігнорували. 

- Але тепер ми внесли свої пропозиції ще 24 вересня. Вони були оприлюднені на сайті Львівської обласної ради. І впродовж місяця всі мали можливість ознайомитися з ними. Відтак ми будемо пропонувати включити їх до порядку денного сесії. Регламентна комісії підтримала ці законопроекти, - говорить Інна Свистун.  

Нагадаємо, що нині серед голів постійних комісій Львівської обласної ради немає жодного представника "Об'єднання "Самопоміч".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів