Глазьєв є «голосом» Путіна, – Рубан

14:02 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: voronz.in.ua

У Російській Федерації усі події в Україні оцінюють не під кутом зору політичного конфлікту, викликаного внутрішніми причинами і грубими політичними помилками влади, а як «інтригу Заходу». Про це у коментарі заявив представник «Третьої Української Республіки» Юрій Рубан.

«У цьому переконують і заяви російських посадовців, і «генеральна лінія» провідних засобів масової інформації. У їхніх очах – це інспірований заколот, який треба «придушити», - зазначив він. За словами Рубана, ця ж тенденція спостерігається навіть у нашого президента, який у вчорашньому зверненні намагався пояснити, що «люди вийшли на вулицю, бо їх підбурили якісь політики». «Ні наша влада не хоче визнати глибокі політичні проблеми України, ні наші «добродії-сусіди», - сказав Рубан.

На його переконання, проти України ведеться потужна інформаційна війна. «У цій війні опонента заздалегідь оголошують «кримінальним злочинцем». Саме з цією метою у нас і ухвалювалися «диктаторські закони» від 16 січня, аби мати можливість оголосити протестувальників порушниками закону (до речі, закон про скасування того пакету і досі не підписаний). Таким чином народний протест криміналізують. Це начебто дає змогу розвішувати ярлики «нацистів-фашистів» і кримінальників, називати людей агентами іноземних розвідок», - зауважив Рубан.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів