Глава МЗС Росії категорично проти роззброєння бандформувань на сході України

22:25 2 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: politikus.ru

Про це він заявив на прес-конференції після зустрічі міністрів зовнішніх справ нашої, РФ, Франції та Німеччини у Берліні.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 2 липня, в повідомленні «С.Лавров висловився проти роззброєння та знищення «ополченців» на сході України»:

«Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров висловився проти роззброєння та знищення сепаратистів на сході України. яких він назвав «ополченцями». Про це він повідомив на прес-конференції після зустрічі глав МЗС України, Росії, Франції та Німеччини у Берліні, передає УНН.

«Якщо перемир'я буде використовуватися виключно для перегрупування сил, тією чи іншою стороною, і для того, щоб реалізувати ті частини плану Президента України, щодо яких ми висловлювали серйозні сумніви, а саме ті частини, які припускають, що ополченці або роззброяться, або вони будуть знищені, ось цей шлях я категорично не приймаю і вважаю, що він згубний для сусідньої братньої країни», – сказав він».

Як інформував «Щоденний Львів», глава МЗС Росії нарешті визнав її «деякі можливості впливати» на терористів на сході нашої країни, Україна, ЄС і Росія домовилися на переговорах у Берліні підготувати умови для двостороннього припинення вогню на Донбасі й знову скликати до 5 липня контактну групу для узгодження умов перемир'я в зоні АТО, але після заяви глави МЗС Росії, що він категорично проти роззброєння бандформувань на сході України, сенс у всьому цьому фактично щез.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів