Гарріс переконувала Зеленського призначити наступника

22:02 8 жовтня 2024 р.

Фото до новини

На той випадок, якщо президента України "схоплять або вб’ють".

Книга «Війна» Боба Вудворда робить висновок, що Дональд Трамп гірший за Річарда Ніксона, президента, якого вигнали з цієї посади через Вотергейтський скандал. Про це розповіла Вашингтон Пост, пише DailyLviv.com.

Неназваний помічник Трампа, якого цитує в книзі автор, зазначив, що лідер Республіканської партії, можливо, спілкувався з Путіним аж сім разів після того, як Трамп залишив Білий дім у 2021 році.

«Трамп був найбільш безрозсудним та імпульсивним президентом в американській історії, і він демонструє той самий характер, що й кандидат у президенти 2024 року», — пише Боб Вудворд у книзі «Війна», яка вийде 15 жовтня.

У виданій напередодні президентських виборів книзі Вудворд, який веде хроніку успіхів і невдач президентів США впродовж 50 років, робить висновок, що Трамп непридатний для виконання обов’язків президента країни.

Вудворд пише, що віцепрезидент США Камала Гарріс на Мюнхенській конференції з безпеки в лютому 2022 року переконувала президента України Володимира Зеленському призначити свого наступника на той випадок, якщо його "схоплять або вб’ють", як вона сказала.

Речник кампанії Трампа Стівен Ченг сказав, що жодна з цих вигаданих історій Боба Вудворда не є правдою і Трамп не дав йому інтерв’ю для книги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів