Фракція «Свободи» у Львівській облраді голосуватиме «за» недовіру Салу

11:00 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

А також закликає зробити це усіх депутатів.

Прес-служба ЛОО ВО «Свобода» інформує сьогодні, 12 листопада, що голова її фракції Андрій Холявка запевнив – вона буде голосувати на сесії обласної ради «за» висловлення недовіри новопризначеному голові Львівської облдержадміністрації Олегові Салу. Дослівно ж Андрій Холявка сказав із цього приводу наступне:

«Наше ставлення до голови облдержадміністрації визначається не лише його минулим, не лише подіями перед та після Помаранчевої революції, але і нашою загальною оцінкою сутності режиму Януковича і методів цього режиму. Всі без винятку голови адміністрації, які призначені чинним Президентом, діють насамперед в інтересах вузької владної кліки.

Усі голови ОДА, призначені Януковичем на Львівщину, приходили з кількома ключовими завданнями: взяти область під контроль, привести до покори, нейтралізувати опозиційні сили, протягти «цікаві» для режиму бізнес-проекти. І всі без виключення голови ОДА, починаючи від Горбаля, займалися виключно виконанням доручень Адміністрації Президента та реалізацією інтересів кліки.

А от інтереси області, інтереси громади Львівщини були для ставлеників Януковича на десятому місці. Результати їх господарювання відомі – область займає передостаннє місце в Україні за показниками соціально-економічного розвитку. 

Саме тому фракція ВО «Свобода» послідовно пропонувала визнавати незадовільною роботу ОДА та підтримувала висловлення недовіри призначеним Януковичем намісникам Львівщини – Горбалю, Цимбалюку, Костюку. Одному Шемчуку, на жаль, вдалося зникнути без двійки у щоденнику.

Голова адміністрації призначений Президентом і виконує його волю. Ми покликані громадою Львівщини відстоювати її інтереси. Інтереси громади, інтереси усього українського народу та інтереси нинішньої владної кліки – протилежні.

Тому нашим завданням є сьогодні висловити недовіру голові ОДА, дати оцінку діяльності режиму за чотири роки, яку дає громада Львівщини. Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді буде голосувати за недовіру Олегові Салу та закликає зробити це усіх депутатів».

Як повідомляв «ЩЛ», питання про недовіру голові Львівської ОДА першим стоїть сьогодні на сесії Львівської облради, а Куйбіда вже проголосував «за».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів