Фракція Компартії в Луганській облраді влилася до «парламенту» терористичного угруповання «ЛНР» (оновлено)

09:21 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Водночас її члени обіцяють «зберегти братерські відносини з КПУ».

«5 канал» повідомив наприкінці 17 червня в повідомленні «Луганські комуністи перейшли на роботу до самопроголошеної Луганської народної республіки»:

«Фракція Комуністичної партії України в Луганській обласній раді в повному складі перейшла на роботу в парламент самопроголошеної Луганській Народної Республіки. Відповідне повідомлення з посиланням на заяву голови фракції Олександра Андриянова розповсюдила прес-служба «Народного фронту Новоросії», пише «Головне.net». 

«Передбачається, що вже в найближчому майбутньому луганські комуністи приступлять до створення Комуністичної партії ЛНР, яка збереже братерські відносини з КПУ», – зазначили у прес-службі».

Натомість агенція «УНН» інформує сьогодні, 18 червня, в повідомленні «П.Симоненко спростував рішення фракції КПУ в Луганській облраді про перехід до роботи в ЛНР»:

«Все, що сказано в інтерв'ю Олександра Адріянова, опублікованому на сайті ЛНР, – це його суто особиста думка. Так лідер українських комуністів відреагував на повідомлення про те, що нібито фракція Компартії в Луганській облраді переходить до роботи у складі ЛНР. Про це УНН повідомили у прес-службі КПУ.

«Ніяких рішень фракція Компартії в Луганській облраді з цього питання не приймала. Більше того, це питання навіть не піднімалося ні на одному засіданні фракції або на рівні обласної парторганізації. Тому, позиція, яку озвучив Олександр Адріянов - це його суто особиста точка зору і не більш», – заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко.

Раніше низка ЗМІ поширили повідомлення з посиланням на головуфракції КПУ  Луганській облраді Олександра Андріянова, що луганська фракція комуністів перейшла до «парламенту» терористичної організації «Луганська народна республіка».

Ремарка «Щоденного Львова»: якщо антитерористична операція не передбачає заборону торористичного угруповання «Комуністична партія України», то це явно не антитерористична операція.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів