Фіксують перші порушення під час підрахунку голосів на ДВК у Львові

21:58 22 листопада 2020 р.

Фото до новини

Члени двох ДВК у місті Львові заповнили протоколи про підрахунок голосів виборців олівцем. Ще на одній дільничній виборчій комісії члени сортували бюлетені усі разом.

Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ, пише DailyLviv.

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували, що у місті Львові на ДВК №462046 та 461938 члени комісії заповнювали протоколи про підрахунок голосів виборців олівцем.

Згідно з частиною 5 статті 121 Виборчого Кодексу забороняється заповнення протоколів про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці олівцем, а також внесення до них будь-яких виправлень без відповідного рішення комісії.

Члени дільничної виборчої комісії ДВК №462046 (місто Львів) усі разом сортували бюлетені.

А члени дільничної виборчої комісії №462153 (місто Львів) після закриття дільниці домовилися про неформальну перерву. Близько 20:50 члени ДВК продовжили роботу.

Відповідно до частини 1 й статті 250 Кодексу підсумкове засідання дільничної виборчої комісії розпочинається після закінчення голосування виборців на виборчій дільниці і проводиться у тому самому приміщенні, де відбувалося голосування. Підсумкове засідання проводиться без перерви і закінчується після складення та підписання протоколів про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів