Фейковова «новоросія» починає щезати з риторики влади РФ та її телеканалів, – рашист

11:48 12 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: natalin76.uol.ua

Письменник-рашист Алєксандр Проханов констатував в ефірі одного з кремлівських телеканалів, що термін «новоросія» потроху починає зникати з в риторики вищої політичної влади РФ і політичної лексики кремлівських телеканалів.

Про те, що російське суспільство вже «награлося» у віртуальну «новоросію» і вона вже їй набридла, визнає і один з «духовних» апологетів «нової російської імперії», письменник Алєксандр Проханов. В ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів він змушений був визнати, що термін «новоросія» потроху починає зникати з політичної лексики як і телеканалів, так і в риториці вищої політичної влади Російської Федерації.

За його словами, росіяни починають пов'язувати величезні проблеми в країні, в тому числі падіння світових цін на нафту і зростання курсу рубля до долара США і євро, з конфліктом на Донбасі. Проханов констатував також:

«У мене є відчуття, що сам образ «новоросії» тут, в Росії, починає змінюватися, тому, що труднощі, які навалилися на нас, так чи інакше починають пов'язувати з конфліктом там. 

Згадайте, яким прекрасним було безкровне приєднання Криму, як радів народ, але кров, яка ллється в «новоросії», – це ще й кримська кров. 

Але народ не може довго тримати в собі цей стан, він бачить, як ускладнюється життя, це все ці кляті санкції. З-за цього міфічний образ «новоросії» починає танути, він іде кудись».

Інтернет-портал «Преса України», який передає заяву Проханова сьогодні, 12 грудня, також нагадує, що у формене знущання перетворилася вчора роздача гуманітарної допомоги лікарям і медсестрам в Алчевській міській лікарні. Кожен лікар у перерахунку на всю кількість гуманітарної допомоги отримав всього 9 (дев'ять) грам цукру, 17 (сімнадцять) грам картоплі і, увага, одну третину курячого яйця - тобто одне яйце на три лікаря.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів